קנלוני תרד ופרמזן

צינורות קנלוני ממולאים בתרד וכרישה מעורבים ברוטב אלפרדו וגבינת פרמזן, אפויים ומוקרמים ברוטב רוזה

מצרכים:  

עלי פסטה טרייה או חבילה קנלוני יבש

למילוי: 

50 גר׳ חמאה

יח' אחת של כרישה נקיה וקצוצה

400 גר'  תרד טרי  שטוף נקי מגבעולים 

100 גר׳ גבינת מוצרלה מגוררת 

1/2 כוס רוטב אלפרדו

ביצה

מלח פלפל אגוז מוסקט

להקרמה: 

רוטב רוזה

80 גר גבינת פרמזן מגוררת

 

הוראות הכנה: 

  • מחממים מחבת ובתוכה ממיסים את החמאה, מזגגים את הכרישה ומוסיפים את התרד  מתבלים ומכסים את הסיר  מאדים  כ-3 דקות עד לירידת נפח התרד, מקררים את התערובת על מסננת
  • כשהתערובת קרה סוחטים אותה מעודפי נוזלים ומערבבים עם הביצה, גבינת המוצרלה ועם רוטב האלפרדו, משלימים תיבול אם נדרש
  • את המילוי ממלאים בעלי הפסטה הטריים לצורת גליל או בקנלוני היבש ומניחים בכלי חסין אש המרוח בתחתיתו במחצית  מרוטב הרוזה , מסדרים את הקנלוני בצורה צפופה ומעל יוצקים את שאר הרוטב ומפזרים את גבינת הפרמזן המגוררת
  • אופים כ- 35 דקות בתנור מחומם מראש ל- 165 מעלות
דילוג לתוכן