שקשוקה טוסקנית

מחבת לוהטת עם עגבניות בזיליקום מוצרלה טריה וביצים ברוטב רוזה

מצרכים: 

4 כפות שמן זית

3 שיני שום פרוסות

4 עגבניות בשלות קצוצות דק

רוטב רוזה

מלח פלפל  

6 ביצים

5 עלי בזיליקום

כדור גדול של מוצרלה טריה

 

הוראות הכנה:

  • מחממים במחבת את השמן ומזהיבים קלות את שיני השום, מוסיפים את העגבניות ומטגנים כדקותיים מוסיפים את הרוטב ומביאים לרתיחה קלה, משלימים טעמים
  • לפני הוספת הביצים אנו מוסיפים את עלי הבזיל, ומיד מוסיפים את הביצים, קורעים את כדור הגבינה  ומניחים אותם בין הביצים
  • מכסים ומבשלים כ- 5 דקות להתמצקות הביצים
  • מגישים מיד, ניתן לעטר בגילופי פרמזן ועלי בזיל רעננים.
דילוג לתוכן