שוקו מחלב הרים טהור מפרות רמת הגולן, הנהנות מאוויר הרים צלול, מי מעיינות עשירים במינרלים, מרחב גידול נקי ומאוזן ואקלים ייחודי. תנאים אידיאליים אלה מאפשרים קבלת חלב איכותי העשיר במינרלים בצורה הטבעית ביותר.
תודות לטכנולוגיית ייצור חדשנית, השוקו העמיד החדש דומה בטעמו ובהרכבו התזונתי לשוקו הטרי ומוגש באריזה נוחה עם סגירה חוזרת.
עמידותו של השוקו מושגת תודות לתהליך חימום מהיר ויעיל, שמירה על שרשרת ייצור סטרילית ומילוי באריזה מיוחדת המונעת מהשוקו מפגש עם הסביבה, טרם פתיחתו. לאורך כל התהליך אין שימוש בחומרים משמרים. ניתן לאחסן את השוקו ללא קירור למשך 4 חודשים עד לפתיחתו.
כדי ליהנות בצורה מיטבית מטעמו של השוקו מומלץ לקררו במקרר לפני צריכתו וכמובן גם לאחר פתיחתו. עם זאת, אין מניעה מלשמור את השוקו בתיק כל היום ולשלוף אותו מתי שמתחשק: בבית הספר, בחוג, בטיול וגם בבית נחמד שיש משהו זמין לשתות בחדר הפרטי.