חלב הרים טהור מפרות רמת הגולן, הנהנות מאוויר הרים צלול, מי מעיינות עשירים במינרלים, מרחב גידול נקי ומאוזן ואקלים ייחודי.
תנאים אידיאליים אלה מאפשרים קבלת חלב איכותי העשיר במינרלים בצורה הטבעית ביותר.
תודות לטכנולוגיית ייצור חדשנית, החלב העמיד החדש דומה בטעמו ובהרכבו התזונתי לחלב הטרי ומוגש באריזה נוחה עם סגירה חוזרת.
עמידותו של החלב מושגת תודות לתהליך חימום מהיר ויעיל, שמירה על שרשרת ייצור סטרילית ומילוי באריזה מיוחדת המונעת מהחלב מפגש עם הסביבה, טרם פתיחתו. לאורך כל התהליך אין שימוש בחומרים משמרים.
ניתן לאחסן את החלב ללא קירור למשך 4 חודשים עד לפתיחתו.
כדי ליהנות בצורה מיטבית מטעמו של החלב מומלץ לקררו במקרר לפני צריכתו וכמובן גם לאחר פתיחתו. עם זאת, אין מניעה מלהשתמש בחלב עבור כל שימוש מוכר ואהוב, כמו: הכנת משקאות חמים או קרים, דייסות, תוספת לדגני בוקר או לגרנולה ועוד.