ניוקי בטטה ברוטב אלפרדו, אפונת גינה וקוביות סלמון

ניוקי בטטה שוחים ברוטב אלפרדו וגבינה כחולה, אפונת גינה ולוז קלוי

מצרכים ל-4 מנות: 

 

400 גר׳ ניוקי בטטה

כף חמאה

400 גר קוביות סלמון טרי בגודל 1.5 X 1.5 ס"מ

150 גר אפונת גינה  חלוטה (ניתן קפואה)

3 שיני שום קצוצות

400 גר׳ רוטב אלפרדו

120 גר׳ גבינה כחולה מפוררת

מלח פלפל

10 עלי אורגנו טרי

 

 

הוראות הכנה: 

  • מחממים מים בסיר גדול לבישול הניוקי
  • מחממים במחבת את החמאה והשמן מוסיפים את קוביות הסלמון וצורבים להשחמה מכל צידהם – מוציאים מהמחבת
  • לאותה המחבת מוסיפים את השום ומזגגים, מתבלים מוסיפים את האפונה והרוטב ואת הגבינה הכחולה ומביאים לביעבוע
  • את הניוקי מבשלים במים וכאשר הם צפים מסננים ומוסיפים למחבת המבעבעת  יחד עם הסלמון ועלי האורגנו
  • מצלחתים
דילוג לתוכן