פילה מוסאר ים ושימאג'י

פילה צרוב ברוטב של פטריות שימאג'י תפוחי אדמה מדורה פולנטה ורוזמרין ורוטב פטריות

מצרכים: 

 4 יח פילה מוסאר במשקל כ- 180 גר׳

שמן זית

מלח פלפל גרוס

 4 תפוחי אדמה מבושלים או אפויים על קליפתם  

כף קמח תירס 

מלח פלפל 

ענף רוזמרין – רק העלים

לרוטב

סלסלת פיטריות שימאג'י

רוטב פטריות 

 

הוראות הכנה: 

  • מחממים מחבת מתבלים את הדג וצורבים היטב משני צידיו
  • קורעי את תפוחי האדמה , מניחים בתבנית, זורים מעל מעט קמח תירס מלח פלפל ורוזמרין ואופים בחום גבוה להשחמה
  • מקפיצים את הפטריות ומוסיפים על יהם את הרוטב
  • מצלחתים
דילוג לתוכן