פילה צרוב ברוטב של פטריות שימאג'י תפוחי אדמה מדורה פולנטה ורוזמרין ורוטב פטריות
מצרכים:
4 יח פילה מוסאר במשקל כ- 180 גר׳
שמן זית
מלח פלפל גרוס
4 תפוחי אדמה מבושלים או אפויים על קליפתם
כף קמח תירס
מלח פלפל
ענף רוזמרין – רק העלים
לרוטב
סלסלת פיטריות שימאג'י
רוטב פטריות
הוראות הכנה:
- מחממים מחבת מתבלים את הדג וצורבים היטב משני צידיו
- קורעי את תפוחי האדמה , מניחים בתבנית, זורים מעל מעט קמח תירס מלח פלפל ורוזמרין ואופים בחום גבוה להשחמה
- מקפיצים את הפטריות ומוסיפים על יהם את הרוטב
- מצלחתים