קיש ממולא בפטריות מוקפצות מעורבות ברוטב פטריות, אגוזי מלך קלויים, ביצים ורוטב
מצרכים:
400 גר בצק פריך
למילוי הקיש
50 גר חמאה
יח' אחת של בצל לבן קלוף וקצוץ
400 גר' פטריות שמפיניון טריות קצוצות גס (ניתן לגוון בפטריות מסוגים שונים)
100 גר׳ גבינת מוצרלה מגוררת
כוס רוטב אלפרדו
2 ביצים
2 ענפי טימין – רק העלעלים
מלח, פלפל, אגוז מוסקט
הוראות הכנה:
- מחממים מחבת ובתוכה ממיסים את החמאה, מזגגים את הבצל ומוסיפים את הפטריות מתבלים ומאדים כ-3 דקות, מקררים את התערובת
- כשהתערובת קרה מערבבים עם הביצה, גבינת המוצרלה ורוטב האלפרדו , משלימים תיבול אם נדרש
- את בצק הקיש מרדדים ומשטחים על תפנית הפאי, ממלאים במילוי הפטריות
- את המילוי ממלאים בקנלוני היבש ומניחים בכלי חסין אש המרוח בתחתיתו במחצית מרוטב הרוזה
- אופים כ- 35 דקות בתנור מחומם מראש ל- 170 מעלות