מחבת לוהטת עם עגבניות בזיליקום מוצרלה טריה וביצים ברוטב רוזה
מצרכים:
4 כפות שמן זית
3 שיני שום פרוסות
4 עגבניות בשלות קצוצות דק
רוטב רוזה
מלח פלפל
6 ביצים
5 עלי בזיליקום
כדור גדול של מוצרלה טריה
הוראות הכנה:
- מחממים במחבת את השמן ומזהיבים קלות את שיני השום, מוסיפים את העגבניות ומטגנים כדקותיים מוסיפים את הרוטב ומביאים לרתיחה קלה, משלימים טעמים
- לפני הוספת הביצים אנו מוסיפים את עלי הבזיל, ומיד מוסיפים את הביצים, קורעים את כדור הגבינה ומניחים אותם בין הביצים
- מכסים ומבשלים כ- 5 דקות להתמצקות הביצים
- מגישים מיד, ניתן לעטר בגילופי פרמזן ועלי בזיל רעננים.