חותכים את גבינת הצפתית לאצבעות באורך הרצוי. מעבירים את הגבינה לקמח, לאחר מכן טובלים בביצה הטרופה ומצפים היטב בפרורי לחם. מניחים את האצבעות בצד כך שהבלילה תתייבש ותדבק לגבינה.
בסיר רחב, מחממים כ-2 ס"מ שמן חמנייה על להבה גבוהה. כאשר השמן חם, מניחים בזהירות את אצבעות הגבינה המצופות ומטגנים למשך כדקה עד שהן מזהיבות. בעזרת כף רשת, מוציאים את האצבעות מהשמן ומניחים על נייר סופג.
בצלחת שטוחה, מניחים פרוסת לחם צלוי, מעליה מעט סלטון רוקט, ומניחים את אצבעות הגבינה המטוגנות. מגישים חם עד חמים.