צינורות קנלוני ממולאים בתרד וכרישה מעורבים ברוטב אלפרדו וגבינת פרמזן, אפויים ומוקרמים ברוטב רוזה
מצרכים:
עלי פסטה טרייה או חבילה קנלוני יבש
למילוי:
50 גר׳ חמאה
יח' אחת של כרישה נקיה וקצוצה
400 גר' תרד טרי שטוף נקי מגבעולים
100 גר׳ גבינת מוצרלה מגוררת
1/2 כוס רוטב אלפרדו
ביצה
מלח פלפל אגוז מוסקט
להקרמה:
רוטב רוזה
80 גר גבינת פרמזן מגוררת
הוראות הכנה:
- מחממים מחבת ובתוכה ממיסים את החמאה, מזגגים את הכרישה ומוסיפים את התרד מתבלים ומכסים את הסיר מאדים כ-3 דקות עד לירידת נפח התרד, מקררים את התערובת על מסננת
- כשהתערובת קרה סוחטים אותה מעודפי נוזלים ומערבבים עם הביצה, גבינת המוצרלה ועם רוטב האלפרדו, משלימים תיבול אם נדרש
- את המילוי ממלאים בעלי הפסטה הטריים לצורת גליל או בקנלוני היבש ומניחים בכלי חסין אש המרוח בתחתיתו במחצית מרוטב הרוזה , מסדרים את הקנלוני בצורה צפופה ומעל יוצקים את שאר הרוטב ומפזרים את גבינת הפרמזן המגוררת
- אופים כ- 35 דקות בתנור מחומם מראש ל- 165 מעלות