תפוחי אדמה שחומים פרוסים, מעליהם רוטב שמנת וגבינת גרוייר מוקרמים להשחמה בתנור
מצרכים:
6 תפוחי אדמה אפויים בקליפתם על מלח גס
חמאה
רוטב אלפרדו
גבינת גרוייר מגוררת
מלח ים
פלפל שחור גרוס טרי
הוראות הכנה:
- מושחים את התבנית חסינת האש בחמאה
- פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות ומסדרים על תחתית הכלי ומתברים מעט
- יוצקים מעל את הרוטב ומנענעים קלות
- מפזרים את הגבינה מעל
- אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 10 דקות להשחמה