תפוחי אדמה מוקרמים באלפרדו וגרייר

תפוחי אדמה שחומים פרוסים, מעליהם רוטב שמנת וגבינת גרוייר מוקרמים להשחמה בתנור

מצרכים: 

 

6 תפוחי אדמה אפויים בקליפתם על מלח גס

חמאה

רוטב אלפרדו

גבינת גרוייר מגוררת

מלח ים

פלפל שחור גרוס טרי

הוראות הכנה: 

  • מושחים את התבנית חסינת האש בחמאה
  • פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות ומסדרים על תחתית הכלי ומתברים מעט
  • יוצקים מעל את הרוטב ומנענעים קלות
  • מפזרים את הגבינה מעל
  • אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 10 דקות להשחמה
דילוג לתוכן